miércoles, 30 de junio de 2010

BIBLIOPISCINA


Demà, 1 de juliol comença la BIBLIOPISCINA.
Horari: dimarts i dijous de 17h a 20h. Del 1 de juliol al 15 d'agost.
“PERQUE LLEGIR SEMPRE ÉS UN PLAER”
Vine a la piscina i podràs gaudir de les revistes, premsa, contes i llibres que més t’agraden.

martes, 8 de junio de 2010

NOVETATS LITERATURA JUVENIL



Bernat, un científic enamorat

Pep Castellano

T’imagines què passaria si un científic creara un elixir de kiwi per a sentir-te com els protagonistes dels anuncis? Marta, una xiqueta encisada pel futbol, ha aconseguit introduir-se en el laboratori de Bernat Arrufat, un científic boig d’amor i de ciència. Els dos hauran d’apanyar-se-les per a eixir dels embolics a què els experiments especials de BAB els porten.



Qui és el de la foto?

Maria Carme Roca

Quan la seva millor amiga li va fer una foto a la festa del seu setzè aniversari, la Hannah no esperava aparèixer retratada al costat d’algú que ningú va veure. Potser s’hi ha superposat una altra imatge? Impossible amb una càmera digital! Tanmateix, és precisament el que li ha passat a la Hannah Potter. Qui és aquesta presència inquietant i què vol? Amb l’ajuda dels seus germans, en Harold i en Harry, i de l’avi Humphrey, haurà d’esbrinar el misteri que envolta aquesta aparició.


L'últim linx
Isabel-Clara Simó
Al protagonista d’aquest relat no li agrada viure sol, però és inevitable: és un linx. Sent dolor quan se’n va del costat de la mare. I sent més dolor encara quan el seu germà l’abandona i fuig cap a la costa. Correran moltes aventures per separat fins que es retroben.Però ja res no serà com abans.19é Premi Carmesina de narrativa infantil

NOVETATS LITERATURA INFANTIL



Noves entregues de la col·lecció La Vaca Plis Plau
Pep Molist / Cristina Sardà
Una col·lecció especialment concebuda per ajudar els infants en l’aprenentatge de la capacitat lectora. Els textos, planers i en lletra lligada, són variats i adequats als seus interessos per motivar-los a llegir. Què diu que fa ara, la Plis Plau?

NOVETATS A LA BIBLIOTECA


Venganza en Sevilla
Matilde Asensi
Sevilla, 1607. Catalina Solís, la protagonista de Tierra Firme, llevará a cabo su gran venganza en una de las ciudades más ricas e importantes del mundo, la Sevilla del siglo XVII. Cumplirá así el juramento hecho a su padre adoptivo de acabar con los Curvo, gracias a una espectacular venganza múltiple basada en el engaño, la seducción, la fuerza, la sorpresa, el duelo, la medicina y el juego. La acompañan en esta arriesgada aventura amigos de Tierra Firme y unos pícaros supervivientes, dispuestos a dar su vida por un personaje tan legendario.
Matilde Asensi ha escrito la gran novela de Sevilla, con una amplia y rigurosa documentación.
Una novela de acción trepidante que mantiene en vilo la atención del lector con descubrimientos y sorpresas en cada página.


Dime quién soy
Julia Navarro
Julia Navarro, una de las autoras favoritas de los socios de Círculo, donde ha vendido cerca de 300.000 ejemplares, vuelve con una novela magistral que nos lleva desde los convulsos años de la Segunda República hasta la caída del Muro de Berlín pasando por la Segunda Guerra Mundial y la Guerra Fría.


El cielo es azul, la tierra blanca
Hiromi Kawakami
Es la primera novela de esta autora que se publica en español. La protagonista es Tsukiko, una mujer solitaria de 38 años, que se considera poco dotada para el amor, hasta que un día se reencuentra en una taberna con su viejo maestro de japonés, y entre ambos se establece un entendimiento sin palabras que les permite compartir su soledad. Eligen las mismas cosas a la hora de comer, se refugian en la compañía del otro y les resulta difícil separarse, más allá de que por momentos intenten escapar de la relación: el maestro, recordando a una mujer que tiempo atrás lo abandonó, y Tsukiko, en un antiguo compañero de clase. El cielo es azul, la tierra blanca promete ser una historia de amor sutil, íntima y de profunda belleza.

lunes, 7 de junio de 2010

NOVETATS A LA BIBLIOTECA EN VALENCIÀ



Homes
Isabel-Clara Simó
L’autora de Dones i Angelets completa una improvisada trilogia de llibres de relats, aquest cop retratant –ben retratats– els homes.


Bulevard dels francesos
Ferran Torrent
Ferran Torrent s’endinsa a la València dels anys seixanta, on lluitar per uns ideals d’igualtat, de llibertat i de justícia semblava una quimera.


Els convidats
Emili Teixidor
«Aquesta és una història de vencedors i vençuts, però no de bons i dolents perquè hi havia de tot a cada cantó.»


El símbol perdut
Dan Brown
Prepara't per viure les dotze hores més emocionants de la teva vida! Arriba l’esperada continuació d’El codi Da Vinci. La nova novel·la de Dan Brown és un veritable desafiament per als lectors: enigmes, claus, i història a un ritme de vertigen. Un autèntic huracà de novel·la!

NOVETATS A LA BIBLIOTECA


FINALISTA PREMIO PLANETA 2009
La bailarina y el inglés
El autor de El mapa del creador y El judío de Shanghai sabe hacer disfutar al lector, y lo demuestra una vez más con esta aventura que recupera el sabor de las mejores novelas de Kipling.

NOVETATS A LA BIBLIOTECA


PREMI PLANETA 2009
Contra el viento
Ángeles Caso
«La aparición de São en mi vida fue arrolladora». Ángeles Caso nos habla de distintas mujeres, de su entereza, de su contagiosa alegría de vivir, de su generosidad y de sus inmensos deseos de aprender... pero sobre nos habla de la fuerza de la amistad.